Top 35+ Mobile Testing Question & Answer For Your Next Interview

Top 35+ Mobile Testing Question & Answer For Your Next Interview

Last updated on 20th Jun 2020, Blog, Interview Questions

About author

Santhosh (Sr Directing Manager )

Highly Expertise in Respective Industry Domain with 10+ Years of Experience Also, He is a Technical Blog Writer for Past 4 Years to Renders A Kind Of Informative Knowledge for JOB Seeker

(5.0) | 15212 Ratings 1740

Mobile testing is a process by which application software developed for handheld mobile devices is tested for its functionality, usability and consistency. Mobile application testing can be an automated or manual type of testing.Mobile application testing is a process by which application software developed for handheld mobile devices is tested for its functionality, usability and consistency. … Mobile applications either come pre-installed or can be installed from mobile software distribution platforms.

1. What is the difference between mobile application testing and mobile device testing?

Ans:

  • Mobile application testing checks the functionality, efficiency, and consistency of mobile applications.
  • Mobile device testing is done to test mobile devices to ensure smooth and glitch-free working to provide a seamless user experience.

2. What are the types of mobile testing?

Ans:

There are 2 types of mobile testing:

  • Automate testing
  • Manual testing

3. When is manual testing and automation testing done?

Ans:

  • Manual testing is done when a new functionality is developed for an application and requires testing only a couple of times.
  • Automate testing is used on applications in critical scenarios where regression tests are to be repeated.

4. What are the 2 types of automation tools?

Ans:

The 2 types of automation tools are Image-recognition based automation tools and Object-recognition based automation tools.

5. Can you name some common automated mobile testing tools that you use?

Ans:

  • This is a basic yet crucial mobile testing interview question.
  • It is very important for those working on automated mobile testing to stay updated on all new tools.

6. Discuss in detail, the tools that you think are efficient and can help you run tests effectively.

Ans:

The 5 most common automated mobile testing tools that I use are

  • T-Plan robot
  • RoutineBot
  • Egg Plant
  • Jama Solutions and
  • Ranorex.

7. What are different types of mobile applications?

Ans:

Mobile applications are of 3 types:

  • Native Applications.
  • Web Applications.
  • Hybrid Applications.

8. How would you differentiate between Native Apps, Web Apps, and Hybrid Apps?

Ans:


Native Applications are apps that run directly on mobile devices. These apps are easily available on the Google Play Store or Apple app store and can also be installed using a direct download link.

  • Web Applications run on web browsers like Chrome, Firefox, etc. These apps can run on any mobile browser and need not be installed.
  • Hybrid Applications are the combination of native and web apps and can run on both devices and browsers.

9. Can you name some defect-tracking tools for mobile testing?

Ans:

10 commonly used defect tracking tools used for mobile testing are:

  • Bugzilla.
  • HP ALM.
  • YouTrack.
  • Mantis.
  • JIRA.
  • Redmine.
  • FogBugz.
  • Trac.
  • Trello.
  • Rally.

10. How would you test CPU usage on mobile?

Ans:

To test CPU Usage on mobile, I would use advanced apps like CPU Monitor, CPU-Z, CPU Stats, etc. as they can record all details about the processes running on mobile devices.

11.Can you name a few automation tools that are compatible with both Android and iOS mobiles?

Ans:

Appium, Calabash, and MonkeyTalk are the most effective automation tools compatible with both Android and iOS mobile devices.

12.What is an Android testing framework?

Ans:

The Android testing framework is an open-source framework used by developers to record Unit tests and User Interface (UI) tests for Android devices.

The 5 commonly used Android testing frameworks are:

  • Appium
  • Detox
  • Espresso
  • Calabash
  • UI Automator

13. What are iOS testing frameworks?

Ans:

iOS testing frameworks assess the performance of iOS applications on the Apple device to record and trigger user actions based on the interaction with the user interface.

The 5 commonly used iOS testing frameworks are:

  • Appium
  • XCTest/XCUITest
  • Detox
  • Calabash
  • Earlgrey

14. What is Detox? What are the characteristics that make it stand out?

Ans:

  • Detox is a Javascript-based mobile testing framework that enables a robust and quick test execution without any external tools.
  • It is in-built in the application and starts with the app launch.

The characteristics that make it stand out are:

  • Easy debugging compared to other automation frameworks.
  • Quicker test execution.
  • Easy integration into apps with react native.

15. What is the use of the Robo-electric testing framework?

Ans:

Robo-electric frameworks enable Android tests to run directly on JVM without requiring an emulator or device.

<>16. How can you perform A/B testing on iOS applications?

Ans:

A/B testing on iOS apps can be done using the following 4 steps:

  • Configuration: Prepare 2 versions of the iOS app, namely A and B.
  • Define Success Metrics: Identify the objective and the metrics against which the success of the app will be measured.
  • Execution: Test both the versions simultaneously.
  • Analysis: Evaluate and identify the better version to release.

17. Which network environments do you consider when testing an application and why?

Ans:

  • Testing applications in different network environments helps analyze its performance in different situations.
  • I test applications on 2G, 3G, 4G, and WIFI networks to ensure effective and seamless performance in all kinds of networks.

18. What are the uses of monkey tools in mobile testing?

Ans:

Monkey tool helps mobile testing by providing:

  • Debugging options.
  • Types of events.
  • Frequencies.
  • Operational constraints.
  • Configuration options.

19. What are the different ways of mobile application testing?

Ans:

Here are 10 different ways of testing mobile applications:

  • Functional Testing- Tests the functioning and flow of apps.
  • Usability Testing –Tests the user’s experience with apps.
  • Compatibility Testing- Tests the compatibility of apps on different devices, networks, and hardware.
  • Security Testing- Tests the application’s ability to keep the user’s personal information safe and confidential.
  • Performance Testing- ensures the app does not malfunction.
  • Installation Testing- Tests the installation and update process of apps.
  • Localization Testing- Tests apps to align geographical and cultural aspects with the end-users to ensure localization so that consumers don’t skip past it.
  • Mobile-device testing- Testing apps on mobile devices for better functioning.
  • Manual Testing- checking the functioning of the app manually to identify errors in the interface.
  • Automated training- used in tedious situations where manual testing is not enough, automated testing ensures quality and faster release of products.

20. What according to you is the importance of Usability testing?

Ans:

  • Usability testing is used to check if the app is user-friendly.
  • It involves analyzing customer’s behavior and experience on the application to identify bugs and discrepancies.
  • The metrics considered for usability testing are the design of the app, response time and how intuitive it is.

    Subscribe For Free Demo

    21. When do you use Compatibility testing?

    Ans:

    Compatibility testing is done to check if the app is compatible with different

    • Operating systems – (Android & iOS).
    • Browsers (Chrome, Firefox, etc.).
    • Devices.
    • Network environments- 2G,3G,4G, WIFI.
    • Internal hardware.

    Compatibility tests are of 2 types

    • Backward– tests the behavior of a mobile app with older versions of a software.
    • Forward– tests the behavior of a mobile app with new, developing software and beta versions.

    22. Can you elaborate on ‘Performance testing’?

    Ans:

    Performance testing is done to enhance the performance of an app in different workloads to ensure the app doesn’t malfunction.

    The test checks apps on the following metrics:

    • Device performance- battery consumption, start time, app crashes.
    • API/Server performance- the speed and format of data transfer.
    • Network performance -time to receive information and delay in performance.

    23. On what metrics is the sanity test performed on mobile apps?

    Ans:

    The sanity test on apps can be performed based on 5 metrics:

    • Performance on different devices.
    • Performance in various network environments.
    • Installation and update of apps.
    • If the app allows calls when running in the background.
    • Media compatibility.

    24. What is the extension of Android and iOS files?

    Ans:

    The extension of an Android file is .apk and an iOS file is .ipa.

    25. What do you understand by MT and MO?

    Ans:

    • MT and MO are parts of the SMS lifecycle.
    • MO stands for Message Originate, which refers to sending messages and MT stands for Message Terminate, referring to receiving the message.

    26. What cloud-based software testing tools do you use?

    Ans:

    For a mobile application tester, knowledge of tools and software is everything.

    27. What are the most efficient and latest Cloud-based software tools used for software testing.

    Ans:

    • The use of tools depends on the software being tested.
    • The 5 effective cloud-based software testing tools that I use are BlazeMeter, AppThwack, SOASTA Cloud Test, Loadstorm and Manymo.

    28. What is WAP?

    Ans:

    • WAP stands for Wireless Application Protocol. Used in network apps, this communication protocol enables data access through wireless networks.
    • It facilitates easy connectivity between mobiles and the internet and enhances wireless interoperability.

    29. What is a major difference between WAP testing and Web testing?

    Ans:

    WAP testing is used to test network applications while Web testing is mainly concerned with testing websites and portals.

    30. What is Black Box testing?

    Ans:

    • Black Box testing is used to assess a software’s functional and non-functional aspects.
    • It analyzes system behavior based on the external design and flow of the app without considering internal implementation and design.

    31. Can you name 5 errors that Black Box testing helps identify?

    Ans:

    Black Box testing can be used to identify:

    • Functionality gaps.
    • Usability errors.
    • User-interface errors.
    • Performance roadblocks.
    • Inappropriate use of database.

    32. What are the important things to remember while testing apps using the Black Box testing method?

    Ans:

    While testing apps using the Black Box testing method, it is important to:

    • Test web applications on various mobile browsers like Chrome, Firefox, etc.
    • Test applications on multiple devices.
    • Make calls and send messages while the app is running in the background.
    • Change the IP address and port to ensure the device connects and disconnects properly.
    Course Curriculum

    Get JOB Oriented Mobile Application Testing Course By Top-Rated Instructors

    Weekday / Weekend BatchesSee Batch Details

    33. What are the pros and cons of Black Box testing?

    Ans:

                                            Pros                                        Cons
    Helps enhance user experience It does not consider internal layout and design
    Effectively identifies inconsistencies Considers limited data and limited paths
    Knowledge of programming language is not mandatory Makes test designing difficult as there are no specifications
    Can be carried out by tester independent of the developers Tests repetitive paths that may have been covered in unit tests

    34. What are the 4 levels of software testing?

    Ans:

    The 4 levels of software testing are:

    • Unit testing
    • Integration testing
    • System testing
    • Acceptance testing

    35. How would you define AVD?

    Ans:

    AVD stands for Android Virtual Device. It is an Android emulator to test applications on PCs.

    36. How will you communicate app crashes to the developer?

    Ans:

    Interviewers ask this mobile testing interview question to understand your method of communicating with the developers in case of discrepancies.

    37. Discuss how you communicate with developers and support your answer with reasons and past experiences if possible.

    Ans:

    • I would start by identifying the scenario in which the app crashes.
    • Then I would use a defect tracking tool to report app crashing and attach screenshots with the error message.
    • I would also suggest steps to reproduce to bring app crashes in control.

    38. What would you do if your app works well on some devices and crashes on others?

    Ans:

    Mobile testers have a plethora of techniques to identify problems and bugs in an app.

    39. Explain your strategy to assess the performance and how it would effectively provide solutions.

    Ans:

    • I would conduct compatibility tests to analyze the application’s performance on multiple devices with different network environments.
    • This will help in the identification of the devices on which the app crashes.
    • I would try uninstalling and installing the app and if it still does not function properly, I would highlight the issue to the developer and suggest fixes.

    40. Can you name 2 apps for Android and iOS each to record crash logs?

    Ans:

    To record crash logs, you can use Android Studio and Eclipse for Android devices and iOS LogInfo and Xcode iOS devices.

    41. What are the most important mobile application test cases according to you?

    Ans:

    Interviewers ask this mobile testing interview question to understand your priorities while testing an app, and if they are in-line with the company’s perspective.

    42. Research well on the applications made by the company and identify the bugs and fixes required.

    Ans:

    In my opinion, the most important mobile app test cases are:

    • Usability test case.
    • Battery usage test case.
    • app functioning test case.
    • Touchscreen test case.
    • Security test case.

    43. What do you know about mobile API testing?

    Ans:

    • API stands for Application Programming Interfaces.
    • Mobile API testing assesses a set of APIs to analyze their functionality, performance, and security to determine if it matches the set expectations.

    44. Can you define Product-based testing in terms of mobile testing?

    Ans:

    • Product-based testing is a comparative method that measures the performance of a mobile application.
    • It is concerned with enhancing the quality and quantity of the product in question.

    45. How would you differentiate between Emulator and Simulator?

    Ans:

                                                Emulator                                                    Simulator
    Based on hardware and software Based on software only
    It exactly replicates device behavior It imitates the activity of the device it is simulating

    46. What according to you are the 5 challenges that impact mobile app testing?

    Ans:

    The answer to this question must reflect the things you keep in mind while performing tests on applications.

    47. Talk about the 5 things that need extra attention in your opinion and back your answer with reasons.

    Ans:

    The 5 challenges to effective mobile app testing are:

    • Testing on multiple user interfaces.
    • Testing is based on devices.
    • Security issues
    • Creating awareness about the context of the app.
    • Identifying minor issues with the application’s performance.

    48. What do you know about PRC and ADB?

    Ans:

    • PRC stands for Palm Resource Compiler. It has a file format similar to archives and stores resource data.
    • ADB (Android Debug Bridge) is a client-server program that enables the development of Android apps. It consists of 3 components- a client, a daemon and a server.

    49. How can you create an emulator on an Android device?

    Ans:

    To create emulator on an Android device,

    • Fill the name field— Select target API— Specify file size— Choose skin section— Select create AVD— Press start button— Launch.

    50. What are some crucial steps involved in mobile app testing?

    Ans:

    The crucial steps involved in mobile app testing are:

    • Testing system integration.
    • Installing and uninstalling the app.
    • Analyzing HTML control.
    • Monitoring app performance.
    • Performing cross-device, cross-browser tests.
    • Gateway testing.
    • Network testing.
    • Battery testing.
    Course Curriculum

    Learn From Best Mobile Application Testing Training from Expert Trainers

    • Instructor-led Sessions
    • Real-life Case Studies
    • Assignments
    Explore Curriculum

    51. How can you test apps in devices with different screen sizes?

    Ans:

    App testing in devices with different screen sizes can be done using emulators.

    52. What are the defects tracking tools used for mobile testing?

    Ans:

    You can use the same testing tool which you use for web application testing like QC, Jira, Rally, and Bugzilla etc.

    53. What are all major networks to be considered while performing application testing?

    Ans:

    You should test the application on 4G, 3G, 2G, and WIFI. 2G is a slower network, it’s good if you verify your application on a slower network also to track your application performance.

    54. When performing a sanity test on the mobile application what all criteria should be taken into consideration?

    Ans:

    • Installation and uninstallation of the application
    • Verify the device in different available networks like 2G, 3G, 4G or WIFI.
    • Functional testing
    • Interrupt testing- Able to receive the calls while running the application.
    • Compatibility testing – able to attach the photo in message from gallery
    • Test application performance on a different handset.
    • Make some negative testing by entering the invalid credentials and test the behavior of the application.

    55. Which things to consider testing a mobile application through black box technique?

    Ans:

    • By testing your application on multiple devices.
    • By changing the port and IP addresses to make sure the device is getting connected and disconnected properly.
    • By making calls and sending messages to other devices.
    • By testing your web application on different mobile browsers like Chrome, Firefox, opera, dolphin etc.

    56. What is the latest version of iOS?

    Ans:

    iOS 8. (This changes quite often, so please check the apple site for most recent info)

    57. What is the latest version of Android?

    Ans:

    Lollipop 5.0–5.0.2 (also changes often).

    58. What is the full form of MMS?

    Ans:

    Multimedia Messaging Services

    59. What is GPRS and how does it work?

    Ans:

    GPRS is General Packet Radio Service which works on a mobile network with the help of IP transmission. GPRS provides the transmission of IP packets over existing cellular networks. It provides you internet services on mobile.

    60. What is the latest version of Windows?

    Ans:

    Windows 10

    61. What do you mean by Streaming media?

    Ans:

    Streaming is a process of downloading the data from the server. Streaming media is the multimedia that is transferred from server or provider to the receiver

    62. What are the automation tools available for mobile application testing?

    Ans:

    There are many automation tools available in the market for mobile application testing but iPhone Tester is one of the best tools to test the application on iPhones and screenfly for android devices.

    63. What is the best way to test different screen sizes of the devices?

    Ans:

    Using an emulator. See example

    64. What are the common challenges in mobile application testing?

    Ans:

    Working on different operating systems, a variety of handsets, different networks, a variety of screen size.

    65. What web services are used by a mobile app?

    Ans:

    There are many depending upon the application. SOAP and REST web services are used but RESTful is more common now.

    66. Does Selenium support mobile internet testing?

    Ans:

    Yes, it does, Opera browser is used for Mobile internet testing.

    67. Does Selenium support Google Android Operating System?

    Ans:

    Yes, Selenium 2.0 supports Android Operating System.

    68. Name debugging tools for mobile?

    Ans:

    Errors can be verified by the generated logs. We can use configuration utility on iOS and android monitor.bat on android. Here are few to name Android DDMS, Remote Debugging on Android with Chrome, Debugging from Eclipse with ADT, Android Debug Bridge, iOS simulator etc.

    69. Name mobile automation testing tools you know?

    Ans:

    • Paid tools: Ranorex, Silk Mobile, SeeTest
    • Free tools: Appium, Robotium, KIF, Calabash

    70. What is the strategy used to test a new mobile app?

    Ans:

    • System integration testing
    • Functional testing
    • Installation and uninstallation of the app
    • Test HTML control
    • Performance
    • Check in multiple mobile OS
    • Cross browser and cross-device testing
    • Gateway testing
    • Network and Battery testing
    Mobile Testing Sample Resumes! Download & Edit, Get Noticed by Top Employers! Download

    71. What does a test plan for Mobile App contain?

    Ans:

    Test plan for mobile app is very similar to software app. It contains as follows:

    • Objective
    • Automation tools required

    required features to be tested:

    • network
    • security
    • performance
    • size
    • battery
    • memory

    features not to be tested

    • display size
    • resolution
    • Test cases
    • Test Strategy
    • Tested by
    • Time required
    • No. of resources required

    72. Why does a mobile phone have 10 digit numbers?

    Ans:

    The number of digits in a mobile phone number decides the maximum mobile phones we can have without dialing the country code.

    73. Full form of the various extensions

    Ans:

    • apk – Android Application Package File
    • exe – Executable Files
    • iPA –iOS App Store Package
    • prc – Palm Resource Compiler
    • jad – Java Application Descriptor
    • adb – Android Debug Bridge
    • Aapt – Android Asset Packaging Tool

    74. What is web service?

    Ans:

    It is a component used in software to perform the task. It is like an interface between one program to another.

    75. How to create the log file?

    Ans:

    Using CAT

    76. Where are the APNs stored?

    Ans:

    APNs are stored within contexts and they are identified by numbers and specify how one data connection can be established.

    77. Is there any other name for the peer review meeting?

    Ans:

    The other name for the peer review meeting is the Technical review meeting.

    78. What are the common types of bugs found when testing an application?

    Ans:

    These are CRITICAL, BLOCK, MAJOR, and MINOR bugs. You should handle each of them as per the requirement and follow the best testing strategy too.

    79. What are the different types of GPRS classes and how are they used?

    Ans:

    There are three classes of the GPRS as discussed below.

    • Class A – You can connect to the GPRS or GSM together both at the same time.
    • Class B – You can connect to both GPRS and GSM but only one at a particular time.
    • Class C – You can either connect to GPRS or GSM or switch off the other connection manually.

    80. How to make the Bluetooth settings on your phone?

    Ans:

    In the modern phone, there is a shortcut on the home screen only that can be used to connect with available devices quickly. For older versions, you should first search the available devices and connect with the desired one.

    81. What facts should you consider while testing an application for security?

    Ans:

    • Check the application for multi-user support.
    • How files are accessed by third-party users?
    • How data is encrypted or decrypted for sensitive information?
    • There should not be any malicious content within your application.

    82. When should you choose automation testing?

    Ans:

    You can prefer the automation testing in two possible cases as given below –

    • If there is a need for performing testing over again and again
    • Automation testing is suitable for complex scenarios too.

    83. What should be the selection criteria for test automation tools for mobile testing?

    Ans:

    The automation tool should support the following features –

    • Multi Platform compatibility
    • Script usability
    • Source code changes
    • Jailbreak statements
    • Compatibility with different operating systems

    84. List the Selenium Commands that Work with Appium.

    Ans:

    There are a number of Selenium commands that work with the Appium tool.

    • Locate commands using ID or class names.
    • Raise events on elements e.g. Click().
    • Text commands like type().
    • Get/Set element properties.
    • Commands to run JavaScript.
    • Switch context between different web views like switching <iFrames> in Selenium Webdriver.
    • Commands to manage alert boxes

    85. How can you create an Emulator on Android? 

    Ans:

    Here, you have to give a name in the name field.

    • Now decide on the desired API from the list.
    • Give the size details.
    • Now make the needed skin selection.
    • Now click over create AVD option
    • Now select the needed AVD option.
    • Click on the Start button now and Launch.

    86. Explain the most critical bug that you have managed over during your work experience.

    Ans:

    There is not a fixed answer to this question and it will vary from person to person based on their previous work experiences.

    87. What is the best strategy to test any mobile app as per your experience?

    Ans:

    It includes – System integration testing, Functional Testing, HTML control testing, installation or uninstallation testing, performance testing, browser compatibility testing, check performance on multiple browsers, gateway testing, network security testing etc.

    88. Does mobile internet setting is supported by Selenium automation testing tools?

    Ans:

    Yes, it is supported but you have to use the Opera web browser in that case.

    89. What are common web services used by web developers these days?

    Ans:

    These SOAP, REST, Restful etc

    90. How will you differentiate the two terms emulator and simulator from each other?

    Ans:

    The working of an emulator is based on software and hardware both while working of a simulator is based on software only. Simulation is a system that behaves exactly like something while an emulator is defined as the system that exactly behaves like something else

    91. How can you check the size of screens on your mobile devices?

    Ans:

    This is an emulator that helps you to achieve the objective.

    92. What Are The Points That Are Covered In The Planning Phase Of Automation?

    Ans:

    During the planning phase of automation, the points to be considered are as follows:

    • Selection of the “right” Automation tool
    • Selection of Automation Framework if required
    • List of in scope and out of scope items for automation
    • Test Environment Setup
    • Preparing the Gantt Chart of Project timelines for test script development & execution.
    • Identify Test Deliverables

    93. Is Automation Testing A Complete Replacement For Manual Software Testing?

    Ans:

    No. Proper automation requires as little intervention from humans: as possible since the tools used are built to run tests once they are set up. As convenient as this might be, it should not be a complete replacement for manual testing – only for repetitive tasks like load testing, where thousands of virtual users are required.  Engineers should not automate things like test scripts if those scripts can only be expected to run occasionally, nor should they automate code reviews, or bug testing for new builds of software that might require human interaction to detect issues. We can conclude by saying that large-scale, repetitive tasks are a better fit for automation.

    94. What Are The Differences Between Open Source Tools, Vendor Tools, And In-house Tools?

    Ans:

    • Open source tools are free to use frameworks and applications. Engineers build the tool and have the source code available for free on the internet for other engineers to use.
    • Vendor tools are developed by companies that come with licenses to use, and often cost money. Since they are developed by an outside source, technical support is often available for use. Example vendor tools include WinRunner, SilkTest, Rational Robot, QA Director, QTP, LR, QC, RFT, and RPT.
    • An In-house tool is a tool that a company builds for its own use, rather than purchasing vendor tools or using open source tools.

    95. What Are The Prerequisites To Start Automation Testing?

    Ans:

    The first step is to segregate the different test cases that are to be automated. Following this, you must prepare test data as per the needs of the test cases. Reusable functions need to be written which are frequently used in those test cases. Later test scripts are prepared by using reusable functions and applying loops and conditions wherever necessary.

    96. Mention Few Disadvantages of Automation Testing.

    Ans:

    Designing the tools and tests to run software takes a lot of manual, human effort, though there are frameworks and tests ready-made for engineers to use. Even with automated testing, human error is still a factor – tools can be buggy, inefficient, costly, and sometimes even technologically limited in what kinds of tests they can run on their own.

    97. What are the Tools used in Debugging?

    Ans:

    We generally use logs to see the cause of the issue, where the failure is occurring. So for iOS – iPhone configuration utility & for Android Monitor.bat, etc can be used. If you provide logs from these tools to the developer, they can easily understand the cause of the issue.

    98. Which Tools Are For Performance Testing And Automation?

    Ans:

    • For performance testing of web services, you can use JMeter. It is an open source tool which can be used to test the API’s performances.
    • For automation, there are several paid tools available in the market like SeeTest, Ranorex, Silk Mobile etc while free automation tools are Calabash, Appium, Robotium for Android, KIF for iOS.

    99. List OneThing Which You Cannot Do With Emulators But You Can Do With A Real Device.

    Ans:

    You can test the interrupts like

    • Phone calls & Messages
    • Battery drains out while using the application under test
    • Low battery scenarios
    • Memory card mount/unmount scenarios
    • Actual performance of your application 
    • Bluetooth related testing.

    Are you looking training with Right Jobs?

    Contact Us
    Get Training Quote for Free